ÜZLETÜNK: sárvár, rákóczi ferenc u. 75. tel: +36-95/312-300 TEL:+36-30/296-7195 mobil: +36-30/999-1589 nyitvatartás: h-p: 9-17 sz: 9-12

Szolgáltatások

ÁRÁRUHÁZUNKBAN BIZTOSÍTJUK VÁSÁRLÓINKnak ÁRUHITEL SZOLGÁLTATÁSUNK.


Áruvásárlási hitelszolgáltatás feltételeiről érdeklődjön az üzletünkben.

 

A fekete bég BÚTOR ÁRUHÁZBAN MEGVÁSÁROLT BÚTOROKAT IGÉNY ESETÉN HÁZHOZ SZÁLLÍTATJUK.

A házhozszállítás módja, feltételei:
A bútorokat a fekete bég bútor áruház sárvári központjából házhoz szállítjuk. A közvetlen házhozszállítás előnye, hogy kedvező áron, sérülésmentesen érkezzenek a bútorok vásárlóinkhoz. A szállításra garanciát vállalunk.
A SZÁLLÍTÁS MENETE: A BÚTOR VÉTELÁRÁNAK KIFIZETÉSE UTÁN A SZÁLLÍTÁSI MEGBÍZÁS KITÖLTÉSÉVEL A VÁSÁRLÓ MEGBÍZZA A fekete bég BÚTOR ÁRUHÁZNAK FUVAROZÓJÁT A BÚTOROK HÁZHOZSZÁLLÍTÁSÁVAL. A SZÁLLÍTÁS VÁRHATÓ IDŐPONTJÁRÓL A fekete bég BÚTOR ÁRÁRUHÁZ ÉRTESÍTI A VÁSÁRLÓT A SZÁLLÍTÁS ELŐTT. A VÁSÁRLÓ VÁLLALJA, HOGY A SZÁLLÍTÁSHOZ A FELTÉTELEKET BIZTOSÍTJA, HA BÚTOR MÉRETE MIATT A SZÁLLÍTÁS MEGHIÚSUL, VAGY KÖZBEN EXTRA KÖLTSÉGEK MERÜLNEK FEL, AZ A VÁSÁRLÓT TERHELI.
Mivel a méretekről a vevők pontos tájékoztatást kapnak és a bútorok egyedi megrendelés alapján készülnek, a fekete bég Bútor áráruház a bútorokat nem vásárolja vissza, ezért a vásárlás előtt az ajtóméreteket kérjük, ellenőrizzék.
Házhoszállítással kapcsolatos kérdéseivel kapcsolatban keresse ügyfélszolgálatunkat a +36-30/269-7195 vagy a +36-30/999-1589 telefonszámon, ahol részletes tájékoztatásban részesítjük.

 

Biztosítson számunkra egy alaprajzot konyhájáról és felkészült kollégáink 3D látványtervet készítenek elképzelt egyedi konyhabútoráról.

A látványterv készítését 2-szeri módosítással vállaljuk árajánlattal egybekötve.

A 3D konyhatervezés ingyenes!!!

Szükséges a 3d konyhatervezéshez:

A helyszínről pontos méretek/ nyílászárók adatai elhelyezkedése/

- Elképzelése a beépítendő konyhai berendezésekről és méreteikről ill. elhelyezkedésükről
/sütő, mikró, főzőlap, hűtő, mosogatógép – beépítési szélesség 60-45 cm/
- Áram ill. víz kiállásainak vagy kiépítésének helyei
- Amennyiben lehetséges fotó a helyszínről ill. az elképzelt falszín és padozat színe.

A látványtervet ügyfeleink méretpontos alaprajzi nézetben ill. 3D látványképekben kapja meg tőlünk, digitális és nyomtatott formában konyhabútor megrendelése esetén.

 

A fekete bég BÚTOR kereskedelemben FELKÉSZÜLT ELADÓINK, ELKÉPZELT BÚTORÁNAK KIVÁLASZTÁSAKOR HASZNOSÍTHATÓ LAKBERENDEZÉSI TANÁCSOKKAL IS ELLÁTJÁK A HOZZÁNK BETÉRŐ VÁSÁRLÓINKAT.

Keresse eladóinkat áruházainkban.